Unge stjerner – fremtidens forskere

For andet år i træk slog DSPM dørene op til DSPM Shooting Star foredragskonkurrencen, hvor præ-graduate forskningstalenter inviteres til at præsentere arbejde fra deres kandidatstudie, relateret til psykosocial medicin for et dommerpanel.

Blandt de ni foredrag udvalgtes ét vidende foredrag indenfor hver af de tre kategorier: Bedste formidlerbedste idé/mest originale projektbedste projektudførelse. I år foregik konkurrencen på Aarhus Universitet.

Også i år viste det sig at dagen var en super måde at samle studerende på tværs af landet, med en mangfoldighed af ideer og resultater. Det var spændende og en stærk bekræftelse på, at psykosocial sundhedsforskning er et vigtigt og levende felt.

Dommerpanelet bidrog med positive og konstruktive spørgsmål undervejs, så der blev skabt en positiv stemning med åbenhed og interesse. Efterfølgende delte dommerne overvejelser omkring at søge karrierer indenfor forskning, som man kan stå overfor som nyuddannet indenfor psykosocial medicin. Det skabte stof til eftertanke for alle tilstedeværende.

Dommerpanelet bestod i år af: Helle Terkildsen Maindal, professor, Institut for Folkesundhed, Aarhus Universitet; Bjørn Holstein, professor emeritus, Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet; Tine Tjørnhøj Thomsen, professor, Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet.

Dagens dommerpanel på arbejde
Der deles overvejelser og vurderinger fra dommerpanelet inden vinderne afsløres.
Dagen blev faciliteret på fornemste vis af DSPM bestyrelsesmedlem Nis Palm Suppli.
Dagens vindere