Stor diskussionslyst på møde om e-interventioner

Det var en interesseret og diskussionslysten flok som var mødt op til DSPM’s medlemsarrangement om: “E-health interventioner i perspektiv af dansk forebyggelse og sundhedsfremme”, der afholdtes i samarbejde med Center for Interventionsforskning, Statens Institut for Folkesundhed den 7. november 2016.

Programmet bød på en kombination af præsentationer af konkrete e-health inventioner og på en mere overordnet og en række værdifulde reflektioner om interventionsudvikling på internet og mobile platforme, samt diskussioner om design, intentioner og etik i sundhedsinterventioner.

Medlemsmødet samlede tråden op fra sommerens møde vedr. korte interventioner fokuseret på misbrugsadfærd, og gav nogle interessante eksempler på hvordan der bliver arbejdet meget dedikeret med dette felt i kontekst af dansk forebyggelse og sundhedsfremme. En lang række overvejelser, udfordringer og problemstillinger gik igen på tværs af de forskelligartede interventioner der blev præsenteret. Dette understregede stærkt hvor væsentlig en diskussion om design, kvalitet og evaluering af internet baserede interventioner, som vi her har taget hul på.

Slides fra dagen kan findes her.

img_0246img_0248img_0252img_0259 img_0256img_0258 img_0273img_0268img_0275