Medlemsmøde om e-health interventions

Dansk Selskab for Psykosocial Medicin afholder i samarbejde med Center for Interventionsforskning et medlemsmøde om under overskriften ”E-health interventions for addictive behavior” . Mødet tager udgangspunkt i anvendelsen af digitale platforme indenfor interventionsarbejde blandt befolkningsgrupper med misbrugsproblematikker.

Mødet afholdes mandag den 6. juni kl. 13-15 på Statens Insitut for Folkesundhed, Østerfarimagsgade 5A, Kbh. K i Store Mødelokale, lokale 1.102

Vi har inviteret Associate Professor Bridgette Bewick og Associate Professor Steven Ondersmaa, som vil fortælle og diskutere deres forskning og erfaring med E-health interventioner indenfor misbrugsforskning. Herefter følger en panel debat med deltagelse af danske eksperter på området.

Læs mere om mødet her