Ivrig diskussion og spændende perspektiver på e-health interventioner

DSPM var sammen med Center for Interventionsforskning/Statens Institut for Folkesundhed vært ved et medlemsmøde om E-health interventions for addictive behavior. Vi havde inviteret Professor Steven Ondersma, Wayne State University, USA og Associate Professor Bridgette Bewick, University of Leeds, UK til at fortælle om deres forskning og store erfaring indenfor e-health interventioner til personer med misbrugsproblematikker. Mødet var velbesøgt af deltagere med stor viden og erfaring i feltet fra hele Danmark.

På baggrund af de spændende oplæg gav vi efter en kaffepause bolden op til diskussion, hvor Professor Ulrik Becker fra SIF og projektchef Peter Dalum fra Kræftens Bekæmpelse gik i dialog med oplægsholderne, sammen med salens deltagere. Det var særligt diskussioner om effekt, muligheder for vurdering af effekt, implementering og social ulighed ift. typen af intervention, der karakteriserede debatten.

Vi forventer at følge det succesfulde arrangement op i efteråret 2016 med endnu et arrangement om e-health interventions med fokus på erfaringer fra nationale interventioner. Mere om dette på hjemmesiden og i kalenderen, så snart vi har en dato på plads.

Slides fra de to oplægsholdere kan findes her.

Billede Jun 06, 1 12 45 PMBillede Jun 06, 1 46 19 PMBillede Jun 06, 1 43 41 PM Billede Jun 06, 2 41 51 PMBillede Jun 06, 2 43 21 PM (1)Billede Jun 06, 2 35 30 PMBillede Jun 06, 2 18 22 PM