MOOC om behavioral medicine

Sidste efterår løb den første MOOC nogensinde om behavioral medicin af stablen. Bag det webbaserede kursus stod lektor, klinisk psykolog Anne H. Berman, Karolinska Instituttet, der er medlem af bestyrelsen og tidligere formand for Svensk Beteendemendicinsk Förening (SBF) og professor Sakari Suominen,  Nordic School of Public Health og University of Turku, der er formand for det finske behavioral medicin society.

Kurset ‘Behavioral Medicine: A Key to Better Health’ blev en stor succes og alle undervisning sessionerne kan nu tilgåes i arkiv. Kurset er en indføring i de grundlæggende begreber i behavioral medicine og diskuerer hvordan man gennem adfærdsintervention kan introducere adfærdsændringer der kan føre til sundere livsstil.

Grundet den store søgning til kurset gentages det i efteråret 2015. Så der kan du få en chance for at immatrikulere til kurset og tage del i de livlige gruppe diskussioner om behavioral medicin med deltagere fra hele verden.

Når der er nyt om opstart af kurset poster vi om det her.

Besøg arkiveret MOOC: https://www.edx.org/course/behavioral-medicine-key-better-health-kix-kibehmedx#.VRk4jFI9Lcs